Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to an earthquake in Morocco
Says that India is ready to offer all possible assistance to Morocco in this difficult time
09 SEP 2023 8:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to an earthquake in Morocco.
Shri Modi also said that India is ready to offer all possible assistance to Morocco in this difficult time.
In a X post, the Prime Minister said;
“Extremely pained by the loss of lives due to an earthquake in Morocco. In this tragic hour, my thoughts are with the people of Morocco. Condolences to those who have lost their loved ones. May the injured recover at the earliest. India is ready to offer all possible assistance to Morocco in this difficult time.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মোরোকোদা য়ুহা হাবদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
অৱাবা তারবা মতম অসিদা মোরোকোদা পাংবা য়াবা মতেং খুদিংমক পাংনবা ভারতনা থৌরাং তৌরে হায়খ্রে
09 SEP 2023 8:39AM by PIB Imphal
মোরোকোদা য়ুহা হাবগী থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি অৱাবা তারবা মতম অসিদা মোরোকোদা পাংবা য়াবা মতেং খুদিংমক পাংনবা ভারতনা থৌরাং তৌরে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মোরোকোদা য়ুহা হাবগী থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। অৱাবা তানফম অসিদা, মোরোকো মীয়ামগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। মখোয়গী নুংশিরবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু। অৱাবা তারবা মতম অসিদা মোরোকোদা পাংবা য়াবা মতেং খুদিংমক পাংনবা ভারতনা থৌরাং তৌরে”।