প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
থাইলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে শ্ৰীযুত শ্ৰেথা থাভিচিনক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
23 AUG 2023 7:53AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে থাইলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে শ্ৰীযুত শ্ৰেথা থাভিচিনক অভিনন্দন জনাইছে৷
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“থাইলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে @Thavisin আপোনাক অভিনন্দন জনাইছো৷ ভাৰত-থাইলেণ্ডৰ দ্বিপাক্ষিক সম্পৰ্কক উচ্চ পৰ্যায়লৈ লৈ যোৱাৰ বাবে আপোনাৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰিবলৈ মই আগ্ৰহী৷”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Mr. Srettha Thavisin on his election as the Prime Minister of Thailand
23 AUG 2023 7:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Mr. Srettha Thavisin on his election as the Prime Minister of Thailand.
In a X post, the Prime Minister said;
“Heartiest congratulations @Thavisin on your election as the Prime Minister of Thailand. I look forward to working closely with you for taking India-Thailand bilateral relations to a higher level.”