প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
থাইলেন্দগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা মহাক খল্লকপদা প্রধান মন্ত্রীনা শ্রেতা থাবিসিন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
23 AUG 2023 7:53AM by PIB Imphal
থাইলেন্দগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা মহাক খল্লকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রেতা থাবিসিন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা থাগৎপা পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অদোম থাইলেন্দগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লকপদা, @Thavisin থম্মোয় শেংনা থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ভারত-থাইলেন্দগী লৈবাক অনিগী মরীশিং অৱাংবা থাক অমদা পুখৎনবা অদোমগা নকশিন্ননা থবক তৌমিন্নগনি হায়বগী থাজবা ঐনা থম্লি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Mr. Srettha Thavisin on his election as the Prime Minister of Thailand
23 AUG 2023 7:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Mr. Srettha Thavisin on his election as the Prime Minister of Thailand.
In a X post, the Prime Minister said;
“Heartiest congratulations @Thavisin on your election as the Prime Minister of Thailand. I look forward to working closely with you for taking India-Thailand bilateral relations to a higher level.”