প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সিঙ্গাপুরগী রাস্ত্রপতি মীখলদা থরমন শনমুগরতনমন্না মাইপাকখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
02 SEP 2023 10:40AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিঙ্গাপুরগী রাস্ত্রপতি মীখলদা থরমন শনমুগরতনমন্না মাইপাকখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
X পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“সিঙ্গাপুরগী রাস্ত্রপতি মীলখলদা মাইপাকপদা @Tharman_sবু নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। ইন্দিয়া-সিঙ্গাপুর স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অদোমগা লোয়ননা খুৎশম্ননা থবক তৌনবা খৌরাংনা ঙাইজরি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Tharman Shanmugaratnam for winning Singapore’s presidential election
02 SEP 2023 10:40AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Tharman Shanmugaratnam on his election as the President of Singapore.
In a X post, the Prime Minister said;
“Hearty congratulations @Tharman_s on your election as the President of Singapore. I look forward to working closely with you to further strengthen the India-Singapore Strategic Partnership.”