প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শক্তিকান্তা দাসনা গ্লোবেল ফাইনান্স সেন্ত্রেল বেঙ্কর রিপোর্ত কার্দস 2023দা “A+” রেতিং ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
01 SEP 2023 8:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা RBI গভর্নর শ্রী শক্তিকান্তা দাসনা গ্লোবেল ফাইনান্স সেন্ত্রেল বেঙ্কর রিপোর্ত কার্দস 2023দা “A+” রেতিং ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী দাস অসি A+ রেতিং ফংবা লিস্তকী মকোক্তা লৈরিবা সেন্ত্রেল বেঙ্ক গভর্নর অহুমগী মনুংদা চনখি।
রিজর্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়ানা তৌখিবা ত্বিত অমগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
“RBI গভর্নর শ্রী শক্তিকান্তা দাসপু নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মসি ভারতকীদমক চাউথোকচনীংঙাই ওইবা মীকুপ অমনি, মসি মালেমগী ফম্পাক্তা উৎলিবা ঐখোয়গী ফাইনান্সিএল লীদরশিপকী মমিনি। মহাক্কী কত্থোকপা অমসুং বিজন্না ঐখোয়গী লৈবাক্কী গ্রোথ ত্রেজেক্তরী মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহনবা ঙম্বা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Shaktikanta Das for being rated “A+” in the Global Finance Central Banker Report Cards 2023
01 SEP 2023 8:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated RBI Governor Shri Shaktikanta Das for being rated “A+” in the Global Finance Central Banker Report Cards 2023. Shri Das has been placed at the top of the list of three central bank governors who have been rated A+.
In reply to a tweet by the Reserve Bank of India, the Prime Minister posted on X
"Congratulations to RBI Governor Shri Shaktikanta Das. This is a proud moment for India, reflecting our financial leadership on the global stage. His dedication and vision continue to strengthen our nation's growth trajectory."