প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অঙাংশিংগা লোয়ননা রক্ষা বন্ধন পাংথোকখ্রে
তোঙান-তোঙানবা ৱাফমশিংদা প্রধান মন্ত্রীনা অঙাংশিংগা ৱারি শানখি
হন্দক চন্দ্রয়ন-৩ মাইপাকপদা অঙাংশিংনা হরাওবা নুঙাইবা ফোঙদোকখি অমসুং অনৌবা অদিত্য এল-১ মিসনগী মতাংদা মখোয়না হরাওবা ফোঙদোকখি
30 AUG 2023 3:06PM by PIB Imphal
ঙসি ৭, লোক কলয়ান মার্গতা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অঙাংশিংগা লোয়ননা রক্ষা বন্ধন পাংথোকখ্রে।
অঙাংশিনা প্রধান মন্ত্রীদা রাখি পুনখি অমসুং তোঙান-তোঙানবা ৱাফমশিংদা প্রধান মন্ত্রীনা অঙাংশিংগা ৱারি শানখি। হন্দক চন্দ্রয়ন-৩ মাইপাকপদা অঙাংশিংনা হরাওবা নুঙাইবা ফোঙদোকখি অমসুং অনৌবা অদিত্য এল-১ মিসনগী মতাংদা মখোয়না হরাওবা ফোঙদোকখি।
উনবা অদুদা অঙাংশিংনা শৈরেংশিং পাথোকখি অমসুং ঈশৈশিং শকখি। মখোয়গী থৌরমশিং অদুদা অপেনবা পোক্লদুনা, মীয়ামদা কান্নবা পীরিবা সরকারগী স্কিমশিংগী য়াওনা তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা শৈরেংশিং ইনবা প্রধান মন্ত্রীনা অঙাংশিংগী পুক্নিং থৌগৎখি। অত্মানির্ভরভারতগী মরুওইবা শন্দোক্না তাক্লদুনা, ভারত্তা শাবা পোৎথোকশিং শীজিন্ননবা প্রধান মন্ত্রীনা অঙাংশিংদা পাউতাক পীখি।
থৌরম অদুদা মহৈরোয়শিং অমসুং মখোয়গী ওজাশিং শরুক য়াখি।
এন.জি.ওশিংগী মীহুৎশিং, ব্রিন্দাবন্দগী লু্খ্রাবীশিং অমসুং অতোপ্পা লনাই মীওইশিং শরুক য়াখি।

Prime Minister's Office
PM celebrates Raksha Bandhan with children
PM interacted with children on various issues
Children shared their positive feelings on recent success of Chandrayaan-3 and expressed their enthusiasm about upcoming Aditya L-1 mission
30 AUG 2023 3:06PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi celebrated Raksha Bandhan with children at 7, Lok Kalyan Marg today.
The children tied Rakhi to the Prime Minister, who interacted with them on various issues. The children shared their positive feelings on the recent success of Chandrayaan-3 mission and expressed their enthusiasm about the upcoming Aditya L-1 mission.
The children also recited poems and sang songs during the interaction. Impressed by their articulation, the Prime Minister encouraged them to explore writing poems on different various topics including government schemes for the benefit of the public. Explaining the importance of Aatmanirbharta, Prime Minister also advised the children to use Made in India products.
Various students, accompanied by their teachers, participated in the celebration. Representatives of NGOs, widows from Vrindavan, as well as other individuals were also present.