প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী নুপাগী 4x400m রিলে তীমগী শীংথানীংঙাই ওইবা থৌওংবু থাগৎখ্রে
তীম অসি ৱর্ল্দ চেম্পিয়নশিপ্স ফাইনেলগীদমক ক্বালিফাই ওইখ্রে
27 AUG 2023 6:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী নুপাগী 4x400m রিলে তীম মেম্বরশিং অনাস, অমোজ, রাজেশ রামেশ অমসুং মুহম্মদ অজমলনা ৱর্ল্দ চেম্পিয়নশিপ্স ফাইনেলগীদমক ক্বালিফাই ওইবগী থৌওংবু থাগৎখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
“ৱর্ল্দ এথলেতিক্স চেম্পিয়নশিপ্সতা ফজরবা তীমৱার্ক উৎখি!
অনাস, অমোজ, রাজেশ রামেশ অমসুং মুহম্মদ অজমলনা M 4X400m রিলেদা অনৌবা এসিয়ন রেকোর্দ অমা থমদুনা ফাইনেল চংখ্রে।
মসি ভারতকী এথলেতিক্সকীদমক্তা চাউনা মাইপাকপা, তশেংবা পুৱারী অমা ওইনা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister applauds incredible work by Indian Men's 4x400m Relay Team
The team qualifies for World Championships Final
27 AUG 2023 6:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded efforts of Indian Men's 4x400m Relay Team members Anas, Amoj, Rajesh Ramesh and Muhammed Ajmal to qualify for World Championships Final.
The Prime Minister posted on X;
“Incredible teamwork at the World Athletics Championships!
Anas, Amoj, Rajesh Ramesh and Muhammed Ajmal sprinted into the finals, setting a new Asian Record in the M 4X400m Relay.
This will be remembered as a triumphant comeback, truly historical for Indian athletics.”