প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সৈতে বাৰ্তালাপ প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ
ভাৰতৰ চন্দ্ৰযান-৩ অভিযানৰ সফলতাত প্ৰধানমন্ত্ৰীক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰী নেতানিয়াহুৰ
অভিনন্দনৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁক ধন্যবাদ জনাইছে
24 AUG 2023 10:00PM by PIB Guwahati
চন্দ্ৰৰ দক্ষিণ মেৰুত চন্দ্ৰযান-৩ৰ সফল অৱতৰণৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী বেঞ্জামিন নেতানিয়াহুৰ পৰা অভিনন্দনসূচক টেলিফোন কল লাভ কৰে।
এই প্ৰশংসাসূচক টেলিফোনৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতৰ জনসাধাৰণৰ হৈ তেওঁক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে আৰু কয় যে চন্দ্ৰযানৰ সফলতা সমগ্ৰ মানৱজাতিৰ বাবে, বিশেষকৈ গোলকীয় দক্ষিণৰ দেশসমূহৰ বাবে মংগলজনক।
দুয়োজন নেতাই পৰৱৰ্তী সময়তো এইদৰে যোগাযোগ স্থাপন কৰি থাকিবলৈ সন্মত হয়।

Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi speaks with Prime Minister of Israel
PM Netanyahu congratulates PM on the success of India’s Chandrayaan-3 Mission
PM thanks him for this warm gesture
24 AUG 2023 10:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi received a congratulatory telephone call from the Prime Minister of Israel, H.E. Mr. Benjamin Netanyahu, on the successful landing of Chandrayaan-3 on the South Pole of the Moon.
Appreciating this warm and thoughtful gesture, PM thanked him on behalf of the people of India and conveyed that success of Chandrayaan augurs well for the entire humanity, especially for the countries of the Global South.
The two leaders agreed to remain in touch.