Prime Minister's Office
Prime Minister praises ‘Sur Vasudha’, performed in honour of the delegates of the G20 Culture Ministers' Meeting in Varanasi
27 AUG 2023 6:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised ‘Sur Vasudha’, a musical marvel, performed in honour of the delegates of the G20 Culture Ministers' Meeting in Varanasi.
The orchestra consisted of musicians from 29 G20 member and invitee countries. It has celebrated the musical traditions with diverse instruments and vocalists singing in their native languages. The orchestra's enchanting tunes embodied the spirit of "Vasudhaiva Kutumbakam" - the world is one family.
In response to a X thread of Union Minister for Culture, Tourism and DoNER, Shri G Kishan Reddy, the Prime Minister said in a X post;
“A great way to highlight the message of Vasudhaiva Kutumbakam and that too from the eternal city of Kashi!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বারানসিদা পাংথোকখিবা জি.২০ কলচর মিনিস্তরশিংগী মীফমগী দেলিগেতশিংবু ইকাইখুম্নবা উৎপা ওইনা পাংথোকখিবা ‘সুর ৱাসুধা’বু থাগৎখ্রে
27 AUG 2023 6:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বারানসিদা পাংথোকখিবা জি.২০ কলচর মিনিস্তরশিংগী মীফমগী দেলিগেতশিংবু ইকাইখুম্নবা উৎপা ওইনা পাংথোকখিবা, ইশৈ-নোংমাইগী ওইবা ঙক্ননিংঙাই ওইনমক নিংথিরবা, ‘সুর ৱাসুধা’বু থাগৎখ্রে।
ওর্কেস্ত্রা অদুদা জি.২০ মেম্বর অমসুং ইনভাইতী লৈবাকশিংদগী মুজিসিয়নশিং য়াওখি। মসিনা তোঙান-তোঙানবা মখল-মখা কয়াগী জন্ত্রশিং অমসুং শৈশকপশিংনা মশা-মশাগী লোনদা শক্তুনা ইশৈ-নোংমাইগী চৎনবীবু সেলেব্রেত তৌখি। ওর্কেস্ত্রা অদুগী পুক্নি শুমহৎনিংঙাই ওইরবা তান অমসুং সুর অদুনা “ৱাসুধৈবা কুতুম্বাকম”-মালেম অসি ইমুং অমত্তনি হায়বগী ৱাখল্লোন অদুবু মপুং ফানা শাগোন্নখি।
কলচর, তুরিজম অমসুং দোনরগী বুনিয়ন মিনিস্তর, শ্রী জি. কিশন রেদ্দীনা তৌরকপা X থ্রেদ অদুগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা X পোস্ত অমদা অসুম্না হায়খি;
“ৱাসুধৈবা কুতুম্বাকমগী পাউজেল অদুবু ফোংদোক্নবগী য়াম্না ফজরবা লম্বি অমনি অমসুং মদুসু কাশিগী মতম্না হোংবা নাইদ্রবা সহর অসিদগী!”