নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
য়ুথ এফেয়ার্স অমসুং স্পোর্তস মিনিস্ত্রিনা শান্নরোয় ৬৩৪ এসিয়ান গেমস শরুক য়ানবা অয়াবা পীরে
25 AUG 2023 5:31PM by PIB Imphal
হন্দক পাংথোক্কদৌরিবা এসিয়ান গেমসতা মশান্না ৩৮দা শান্নরোয় ৬৩৪ শরুক য়ানবগী অয়াবা ঙসি য়ুথ এফেয়ার্স অমসুং স্পোর্তস মিনিস্ত্রিনা পীরে। ইন্দিয়ান ওলেম্পিক এসোসিএসন্না খনগৎলকপা শান্নরোয় ৮৫০গী মনুংদগী শান্নরোয়শিং অদু খনগৎখিবনি।
২০১৮ দা পাংথোকখিবা এসিয়ান গেমসতা অপুনবা শান্নরোয় ৫৭২ শরুক য়াখি অমসুং মদুদা ভারতনা সনাগী ১৬ য়াওনা পুন্না মেদল ৭০ ফংখি।
এসিয়ান গেমস ২০২২ দা শরুক য়াগদবা ভারতকী শান্নরোয়শিংগী মমিং মখাগী অসিদগী ফংগনি।
মফম অসিদা নম্বীয়ু:

Ministry of Youth Affairs and Sports
Ministry of Youth Affairs and Sports sanctions 634 athletes to take part in Asian Games
25 AUG 2023 5:31PM by PIB Delhi
Ministry of Youth Affairs and Sports (MYAS) has today sanctioned 634 athletes across 38 sporting disciplines for participation in the upcoming Asian Games, who met the set selection criteria, against the 850 athletes recommended by the Indian Olympic Association (IOA).
A total of 572 athletes participated in the last edition of Asian Games in 2018 where India returned with 70 medals including 16 Golds.
Please find the list of athletes below who will be part of the Indian contingent for the Asian Games 2022.
Click here to see: