Ministry of Youth Affairs and Sports
Ministry of Youth Affairs and Sports sanctions 634 athletes to take part in Asian Games
25 AUG 2023 5:31PM by PIB Delhi
Ministry of Youth Affairs and Sports (MYAS) has today sanctioned 634 athletes across 38 sporting disciplines for participation in the upcoming Asian Games, who met the set selection criteria, against the 850 athletes recommended by the Indian Olympic Association (IOA).
A total of 572 athletes participated in the last edition of Asian Games in 2018 where India returned with 70 medals including 16 Golds.
Please find the list of athletes below who will be part of the Indian contingent for the Asian Games 2022.
Click here to see:

ଯୁବ ବ୍ୟାପାର ଓ କ୍ରୀଡା ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
ଯୁବ ବ୍ୟାପାର ଓ କ୍ରୀଡ଼ା ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ଏସିଆନ୍ ଗେମ୍ସରେ ଭାଗ ନେବା ପାଇଁ 634 କ୍ରୀଡ଼ାବିତଙ୍କ ଅଂଶଗ୍ରହଣକୁ ସ୍ବୀକୃତି ପ୍ରଦାନ କରିଛି
25 AUG 2023 5:31PM by PIB Bhubaneswar
ଯୁବ ବ୍ୟାପାର ଓ କ୍ରୀଡ଼ା ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ (ଏମୱାଇଏଏସ୍) ଆଗାମୀ ଏସିଆନ୍ ଗେମ ରେ 38 କ୍ରୀଡ଼ା ପ୍ରତିଯୋଗୀତାରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିବା ପାଇଁ 634 ଜଣ ଖେଳାଳୀଙ୍କୁ ଆଜି ସ୍ବୀକୃତି ପ୍ରଦାନ କରିଛି, ଯାହା ଭାରତୀୟ ଅଲମ୍ପିକ ସଂଘ (ଆଇଓଏ) ଦ୍ବାରା ଅନୁମୋଦିତ 850 ଖେଳାଳିଙ୍କ ବିପକ୍ଷରେ ନିର୍ଦ୍ଧାରିତ ଚୟନ ମାନଦଣ୍ଡକୁ ପୂରଣ କରୁଛି।
ଏସିଆନ୍ ଗେମ୍ ର ଗତ ସଂସ୍କରଣ 2018 ରେ ମୋଟ୍ 572 ଆଥଲେଟ୍ ଭାଗ ନେଇଥିଲେ। ଏହି ଖେଳରେ ଭାରତ 16 ଟି ସ୍ବର୍ଣ୍ଣ ସହିତ ମୋଟ୍ 70 ଟି ପଦକ ହାସଲ କରିଥିଲା।
ଦୟାକରି ନିମ୍ନରେ ଏହି ଆଥଲେଟମାନଙ୍କର ତାଲିକା ଦେଖନ୍ତୁ ଯେଉଁମାନେ ଏସିଆନ୍ ଗେମ୍ 2022 ପାଇଁ ଭାରତୀୟ ଦଳର ଅଂଶ ହେବେ।
ତାଲିକା ଦେଖିବା ପାଇଁ ଦୟାକରି ଏଠାରେ କ୍ଲିକ କରନ୍ତୁ :