প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ু.এ.ই.গী রাস্ত্রপতিগা ৱারী শানখ্রে
য়ু.এ.ই.গী রাস্ত্রপতিনা ভারতকী চন্দ্রয়ান-৩ মিসন মায় পাকপদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা মহাকপু থাগৎখি অমসুং জি২০ মীফমদা মহাকপু তরাম্না ওক্নবা ঙাইরি হায়না পাউদমখি
24 AUG 2023 9:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ু.এ.ই.গী রাস্ত্রপতি হিস হাইনেস শৈখ মোহমেদ বিন হয়েদ অল নহয়ানগা ঙসি তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
য়ু.এ.ই.গী রাস্ত্রপতিনা প্রধান মন্ত্রীবু অমসুং ভারতকী মীয়াম্বু ভারতকী চন্দ্রয়ান-৩ মিসন্না মায় পাক্লকপদা থাগৎপা অমসুং হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী মফমদা থাগৎপীরকপা অসিগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখি অমসুং চন্দ্রয়াননা মায় পাকপা অসি মীওইবা খুন্নাই পুম্নমক্কীনি মরুওইনা গ্লোবেল সাউথ অসিগীনি হায়না ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাকপু মথংগী থাদা পাঙথোক্কদৌরিবা জি২০ মীফমদা ভারত্তা তরাম্না ওকচনবা ঙাইজরি হায়না ফোংদোকখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi speaks with President of the UAE
UAE President conveys his warm wishes on the success of India’s Chandrayaan-3 Mission
PM thanks him and conveys that he looks forward to receiving him at the G20 Summit
24 AUG 2023 9:58PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi had a telephone conversation today with the President of the UAE, His Highness Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan.
The President of the UAE warmly congratulated PM and the people of India on the success of India’s Chandrayaan-3 Mission.
Prime Minister thanked him for this warm gesture and noted that success of Chandrayaan is a success of the entire humanity, particularly of the Global South.
Prime Minister conveyed that he looked forward to welcoming him to India next month for the G20 Summit.