প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইরানগী ইস্লামিক রিপব্লিক্কী রাস্ত্রপতি, ঐচ.ই. দাঃ সয়য়েদ ইব্রাহিম রাইসীগা ৱারী শাখ্রে
লুচিংবা অনিনা বাইলেতরেল অমসুং রিজনেলগী মরু অইবা ৱাফমশিং খন্নখি
মখোয়না সাউথ অফ্রিকাদা পাংথোক্কদৌরিবা BRICS সম্মিত্তা উন্নগদৌরিবা অসিবু খৌরাংনা ঙাইরি
18 AUG 2023 6:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইরানগী ইস্লামিক রিপব্লিক্কী রাস্ত্রপতি, ঐচ.ই. দাঃ সয়য়েদ ইব্রাহিম রাইসীগা তেলিফোন্দা ঙসি ৱারী শাখ্রে। লুচিংবা অনিনা বাইলেতরেল অমসুং রিজনেলগী মরু অইবা ৱাফমশিং খন্নখি।
ভারত-ইরান মরী অসিবু পুৱারী অমসুং সিভিলাইজেসনগী নক্নবা মরীনা শাফু পীরি, মসিদা মীয়াম মশেলগী মরক্তা লৈনবা মরী অসিনসু চাউনা তেংবাংলি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি।
লুচিংবা অনি অসিনা চাবাহর হিথাংফম্বু কন্নেক্তিবিতী হব অমা ওইহন্দুনা মসিগী মপুং ফাবা কান্নবা লৌবা য়াওনা বাইলেতরেল কোওপরেসন মপাঙ্গল হেনগৎহন্নবা খোঙফম চেৎলিবা অসিবু লুচিংবা অনি অসিনা অমুক্কা হন্না পাউদম্নখি।
লুচিংবা অনি অসিনা BRICS পাকথোক চাউথোকপা য়াওনা মলতিলেতরেল ফোরমশিংদা তেংবাংনবগী মতাংদা ৱারী শাখি অমসুং সাউথ অফ্রিকাদা পাংথোক্কদৌরিবা BRICS সম্মিত্তা মখোয়না উন্নগদৌরিবা অসিবু খৌরাংনা ঙাইরি হায়বা ৱাফম থম্নখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi speaks with H.E. Dr Seyyed Ebrahim Raisi, President of the Islamic Republic of Iran
The two leaders discussed matters of bilateral and regional importance
They looked forward to their meeting on the margins of forthcoming BRICS summit in South Africa
18 AUG 2023 6:12PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with H.E. Dr Seyyed Ebrahim Raisi, President of the Islamic Republic of Iran. The two leaders discussed matters of bilateral and regional importance.
Prime Minister highlighted that India- Iran relationship is underpinned by close historic and civilizational connections, including strong people to people contacts.
The two leaders reiterated their commitment to further strengthen bilateral cooperation including to realize the full potential of Chabahar Port as a connectivity hub.
The two leaders also discussed cooperation at multilateral forums including expansion of BRICS and looked forward to their meeting on the margins of forthcoming BRICS summit in South Africa.