Prime Minister's Office
PM condoles passing away of former DRDO Director General Dr. V.S. Arunachalam
17 AUG 2023 10:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief on the passing away of former DRDO Director General Dr. V.S. Arunachalam.
The Prime Minister posted on X;
“Dr. V.S. Arunachalam’s passing away leaves a major void in scientific community and the strategic world. He was greatly admired for his knowledge, passion for research and rich contribution towards strengthening India’s security capabilities. Condolences to his family and well wishers. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না DRDOগী হান্নগী দিরেক্তর জেনরেল দা. ভি. এস. অরুনাচলমনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
17 AUG 2023 10:08AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা DRDOগী হান্নগী দিরেক্তর জেনরেল দা. ভি এস অরুনাচলমনা লৈখিদবদা থমোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
“দা. ভি এস অরুনাচলমনা লৈখিদবদা সাইন্তিফিক কম্ম্যুনিতী অমসুং স্ত্রেতেজিক ৱর্ল্দদা মেনশিনবা ঙমলরোইদবা অচৌবা অহোবা অমা লৈহৌরগনি। মহাক্কী লৌশিং, রিসর্চতা থৱায় য়াওবা অমসুং ভারতকী ঙাকশেলগী মতিক-ময়াই হেনগৎহন্নবা মাইকৈদা চাউনা শরুক তমখিবা অদুগীদমক মহাকপু নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি”।