প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী অতল বিহারী ভাজপায়গী পুন্য তিথীদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
16 AUG 2023 8:24AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী ওইরম্বা শ্রী অতল বিহারী ভাজপায়গী পুন্য তিথীদা লৈবাক মীয়াম করোর 140গা লোয়ননা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“ঐহাক্না শক্নাইরবা অতলজীগী পুন্য তিথীদা ইকায় খুম্নবা উৎলিবা অসিদা লৈবাক মীয়াম করোর 140গা লোয়নজরি। মহাক্কী লুচিং থৌদাংদগী ভারতনা কান্নবা য়াম্না ফংজখি। মহাক্না লৈবাক্কী চাউখৎ থৌরাং অমসুং লৈবাকপু তোঙান-তোঙানবা সেক্তর কয়াদা 21শুবা চহি-চাদা পুরকপদা মরু ওইবা থৌদাং য়াখি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Shri Atal Bihari Vajpayee on his Punya Tithi
16 AUG 2023 8:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to former Prime Minister, Shri Atal Bihari Vajpayee along with 140 crore people of India.
In a tweet, PM said;
“I join the 140 crore people of India in paying homage to the remarkable Atal Ji on his Punya Tithi. India benefitted greatly from his leadership. He played a pivotal role in boosting our nation's progress and in taking it to the 21st century in a wide range of sectors.”