Prime Minister's Office
President’s address eve of the 77th Independence Day presents a vision for all-round progress in the times to come: PM
14 AUG 2023 9:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared President, Smt Droupadi Murmu's address to the nation on the eve of the 77th Independence Day.
In a tweet, PM said;
“A very inspiring address by Rashtrapati Ji, outlining India's developmental strides and presenting a vision for all-round progress in the times to come.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাস্ত্রপতিগী ৭৭শুবা নিংতম্বা নুমিৎ মাঙওইননা পীবা ৱারোলদা তুংদা হিরম খুদিংমক্তা চাউখৎনবা পান্দম অমা ফোঙদোক্লি: প্রধান মন্ত্রী
14 AUG 2023 9:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মুনা ৭৭শুবা নিংতম্বা নুমিৎ মাঙওইননা লৈবাক অসিগী মীয়ামদা পীবা ৱারোল সিয়ার তৌখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রাস্ত্রপতিজিগী ৱারোল পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইবা অমনি, তুংদা হিরম খুদিংমক্তা চাউখৎনবা ভারত য়াংনা চঙশিন্নবা পান্দম অমা ফোঙদোক্লি”।