প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফোরেস্ত(কঞ্জর্বেসন) এমেন্দমেন্ত বিল,২০২৩দা অনৌবা ভারতকী অনিংবশিংগী মমি তারে হায়না প্রধান মন্ত্রীনা থাজবা ফোঙদোকখ্রে
08 AUG 2023 1:49PM by PIB Imphal
ইনভাইরোনমেন্ত, ফোরেস্ত অমসুং ক্লাইমেত চেঞ্জগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী ভুপেন্দর যাদবনা ইবা আর্তিকল অমগী খুৎথাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোরেস্ত(কঞ্জর্বেসন) এমেন্দমেন্ত বিল,২০২৩গী মরমদা ৱাফম খর ফোঙদোকখ্রে।
বিল অসিনা কমদৌনা অনৌবা ভারত্তা মীয়ামগী অনিংবশিং থুংহনবগে, উমংশিংগী ৱাংমদা উ হৌবা লমগী শরুক হেনগৎহন্নবা পায়খৎলিবা থবকশিং অমসুং উমংশিং হেন্না কান্নবা ওইহন্নবা পায়খৎলিবা থবকশিংগী মতাংদা মিনিস্তরনা ইখি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“মিনিস্তর শ্রী ভুপেন্দর যাদবনা ফোরেস্ত(কঞ্জর্বেসন) এমেন্দমেন্ত বিল,২০২৩গী মতাংদা ইরে… পাবীয়ু!”

Prime Minister's Office
PM affirms Forest (Conservation) Amendment Bill, 2023's resonance with the aspirations of New India
08 AUG 2023 1:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shed light on the Forest (Conservation) Amendment Bill, 2023 via an article by Union Minister for Environment, Forest and Climate Change, Shri Bhupender Yadav.
The Minister writes how the bill responds to people's aspirations in New India, laying the ground for enhancing green areas outside forests and making forests more productive.
The Prime Minister’s Office tweeted:
“Union Minister Shri Bhupender Yadav writes about the Forest (Conservation) Amendment Bill, 2023... Do read!”