ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବନ (ସଂରକ୍ଷଣ) ସଂଶୋଧନ ବିଧେୟକ. ୨୦୨୩ ନୂଆ ଭାରତର ଆକାଂକ୍ଷାର ଅନୁରୂପ ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନିଶ୍ଚିତ କରିଛନ୍ତି
08 AUG 2023 1:49PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କେନ୍ଦ୍ର ପରିବେଶ, ଜଙ୍ଗଲ ଓ ଜଳବାୟୁ ପରିବର୍ତ୍ତନ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଭୂପେନ୍ଦର ଯାଦବଙ୍କ ଏକ ଆଲେଖ୍ୟ ମାଧ୍ୟମରେ ବନ(ସଂରକ୍ଷଣ) ସଂଶୋଧନ ବିଲ୍‌, ୨୦୨୩ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରିଛନ୍ତି ।
ମନ୍ତ୍ରୀ ଲେଖିଛନ୍ତି ଯେ, ଏହି ବିଧେୟକ କିପରି ନୂଆ ଭାରତର ଲୋକଙ୍କ ଆକାଂକ୍ଷାକୁ ପୂରଣ କରିପାରିବ, ଜଙ୍ଗଲ ବାହାରେ ଥିବା କ୍ଷେତ୍ରର ସବୁଜିମାକରଣ ଏବଂ ଜଙ୍ଗଲକୁ କିପରି ଅଧିକ ଉତ୍ପାଦନକ୍ଷମ କରାଯାଇପାରିବ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ ଟୁଇଟ୍ କରାଯାଇଛି:
‘ବନ(ସଂରକ୍ଷଣ) ବିଲ୍‌-୨୦୨୩ ଉପରେ କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଭୂପେନ୍ଦର ଯାଦବଙ୍କ ଆଲେଖ୍ୟକୁ ପଢ଼ନ୍ତୁ’ ।

Prime Minister's Office
PM affirms Forest (Conservation) Amendment Bill, 2023's resonance with the aspirations of New India
08 AUG 2023 1:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shed light on the Forest (Conservation) Amendment Bill, 2023 via an article by Union Minister for Environment, Forest and Climate Change, Shri Bhupender Yadav.
The Minister writes how the bill responds to people's aspirations in New India, laying the ground for enhancing green areas outside forests and making forests more productive.
The Prime Minister’s Office tweeted:
“Union Minister Shri Bhupender Yadav writes about the Forest (Conservation) Amendment Bill, 2023... Do read!”