প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লোকমান্যা তিলক্কী পুন্য তিথীদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
পি.এম.মা লোকমান্যা তিলক নেস্নেল এৱার্দ লৌগদৌরি
01 AUG 2023 8:29AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লোকমান্যা তিলক্কী পুন্য তিথীদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
শ্রী মোদীনা ঙসি পুনেদা লোকমান্য তিলক নেস্নেল এৱার্দ লৌগনি। প্রধান মন্ত্রী মোদীনা চাউখৎ থৌরাংগী মরু ওইবা প্রোজেক্ত কয়াগী পুনেদা উরেপ-উয়ুং তম্বগা লোয়ননা শঙ্গাগদৌরি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ঐহাক্না লোকমান্যা তিলক্কী পুন্য তিথীদা ইকায় খুম্নবা উৎচরি। ঐহাক ঙসি পুনেদা লৈগনি, অমসুং লোকমান্যা তিলক নেস্নেল এৱার্দ লৌগদৌরি। ঐখোয়গী পুৱারীগী শক্নাইরবা মীওই অমগা মরী লৈনবা মসিগুম্বা মনা অমা ঐহাক্কী ইফমদা পীবিরকপা অসিদা ঐহাক য়াম্না নুংঙাইজৈ”।
“ঐহাক্না ঙসি পুনেদা চাউখৎ থৌরাংগী মরু ওইবা প্রোজেক্ত কয়া শঙ্গাবগা লোয়ননা উরেপ উয়ুং তমগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Lokmanya Tilak on his Punya Tithi
PM to accept the Lokmanya Tilak National Award
01 AUG 2023 8:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Lokmanya Tilak on his Punya Tithi.
Shri Modi will accept the Lokmanya Tilak National Award in Pune today. Prime Minister Modi will also inaugurate and lay the foundation stone for key development projects in Pune.
The Prime Minister tweeted;
“I pay homage to Lokmanya Tilak on his Punya Tithi. I will be Pune today, where I will accept the Lokmanya Tilak National Award. I am indeed humbled that I have been conferred this award which is closely associated with the work of such a great personality of our history.”
“I will also be inaugurating and laying the foundation stone for key development projects.”