প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না তমিল নাদুগী কৃষ্ণগিরীদা লৈবা ক্রেকর ফেক্তরীদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
অৱাবা তারবশিংগী মফমদা ক্ষেত্রিপুরন লাউথোকখ্রে
29 JUL 2023 4:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা তমিল নাদুগী কৃষ্ণগিরীদা লৈবা ক্রেকর ফেক্তরীদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। লৈখিদ্রবশিংগী খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং মনুংদা PMNRFতগী লুপা লাখ 2 পীরগনি হায়না মহাক্না লাউথোকখ্রে। শোক্লবশিংদা লুপা 50,000 পীরগনি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসতগী ত্বীত তৌখি:
" তমিল নাদুগী কৃষ্ণগিরীদা লৈবা ক্রেকর ফেক্তরীদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা মমল য়াম্লবা থৱাইশিং লৈখিদবদা থমোই শোক্না নুঙাইতবা ফাওই। মসিগী অৱাবা তারবা মতম অসিদা খুদোংথীবা নংখ্রবা ইমুং মনুংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়াজরি। অশোকপশিংনা অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসু হায়না থৌনিজরি। লৈখিদ্রবা অমমমগী খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং মনুংদা ক্ষেত্রিপুরন ওইনা PMNRFতগী লুপা লাখ 2 পীরগনি। শোক্লবশিংদা লুপা 50,000 পীরগনি: পি.এম.”

Prime Minister's Office
PM condoles deaths in mishap at a cracker factory in Krishnagiri, Tamil Nadu
Announces ex gratia for the victims
29 JUL 2023 4:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled deaths in a mishap at a cracker factory in Krishnagiri, Tamil Nadu. He announced that an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000.
The Prime Minister Office tweeted :
"Deeply saddened by the tragic mishap at a cracker factory in Krishnagiri, Tamil Nadu, resulting in the loss of precious lives. My thoughts and prayers are with the families of the victims during this extremely difficult time. May the injured recover soon. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM "