প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা ফ্রান্সকী সেনেৎকী প্রসিদেন্তকা উন্নখ্রে
13 JUL 2023 10:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ফ্রেঞ্চ সেনেৎকী প্রসিদেন্ত ঐচ.ই. শ্রী জেরার্দ লার্চরগা জুলাই 13, 2023দা উন্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা ‘গনতন্ত্রা, নিংতম্বা অমসুং মান্নবা মিৎয়েং য়েংবা’গী ঐখোয়গী অপাম্বা মান্নবা ভেল্যুগী কান্নবা অমসুং মখোয়না ভারত-ফ্রান্স মরীগী ফম্বাক ওইরিবা অসিদা মিৎয়েং চঙখি।
ৱারী শানবা অসিনা ভারতকী G20গী প্রাইওরিতী, তেক্নোলোজী শিজিন্নবগী গনতন্ত্রিক ওইবা ভেল্যু অমসুং অপ্পর হাউস অনিমক্কী মরক্কী মরী য়াওনা তোঙান-তোঙানবা হীরমশিংগী মতাংদা ৱারী শাখি। নাকল অনিমক্কী অপাম্বা মান্নবা রিজনেল অমসুং মালেমগী হীরম কয়াগী মতাংদসু ৱারী শাখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the President of the Senate of France
13 JUL 2023 10:34PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met H.E. Mr. Gerard Larcher, President of French Senate, on 13 July 2023.
Prime Minister Modi highlighted the significance of our shared values of ‘Democracy, Freedom and Equality’, forming the foundation ethos of India-France partnership.
The discussions focused on wide range of areas including India's G20 priorities, democratic values in technology usage and cooperation between the two Upper Houses. Regional and global issues of mutual interest were also discussed.