প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়গী সরকারনা ফিশ ফার্মরশিংগী পুন্সি মহিং হেন্না ফগৎহনবদা অকনবা মিৎয়েং চঙদুনা মতিক লৈবা ফিশরী সেক্তর অমা লৈহন্নবা থবক পায়খৎলিঃ পি.এম.
10 JUL 2023 9:29PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐখোয়গী সরকারনা ফিশ ফার্মরশিংগী পুন্সি মহিং হেন্না ফগৎহনবদা অকনবা মিৎয়েং চঙদুনা মতিক লৈবা ফিশরী সেক্তর অমা লৈহন্নবা থবক পায়খৎলি হায়না ফোংদোকখ্রে।
এনিমেল হসবেন্দরী, দাইরিয়িং অমসুং ফিশরীগী কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী পর্শোত্তম রুপালানা নেস্নেল ফিশ ফার্মর নুমিৎকা মরী লৈনবা তৌরকখিবা ত্বীত অমা শেয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ক্রেদিত হেন্না ফংহনবা, অফবা মার্কেত লৈহনবনচিংবগী খুত্থাংদা ওইরো, ঐখোয়গী সরকারনা ফিশ ফার্মরশিংগী পুন্সি মহিং হেন্না ফগৎহনবদা অকনবা মিৎয়েং চঙদুনা মতিক লৈবা ফিশরী সেক্তর অমা লৈহন্নবা থবক পায়খৎলি”।

Prime Minister's Office
Our Government will keep working towards a vibrant fisheries sector with a strong emphasis on improving lives of fish farmers: PM
10 JUL 2023 9:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remarked that the Government will keep working towards a vibrant fisheries sector with a strong emphasis on improving lives of fish farmers.
Sharing a tweet by Union Minister of State for Animal Husbandry, Dairying and Fisheries, Shri Parshottam Rupala on the occasion of National Fish Farmers’ Day, the Prime Minister tweeted:
“Our Government will keep working towards a vibrant fisheries sector, with a strong emphasis on improving lives of fish farmers be it through access to more credit, better markets etc.”