প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্বামী ফন্দগী মখাদা বেঙ্গালুরুগী অহানবা প্রোজেক্কী অনৌবা য়ুম মপুশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
03 JUL 2023 9:03PM by PIB Imphal
ইমুং ৩০০০ হেনবা মখোয়গী য়ুমশিং ফংবদা মতেং পাংখিবা শ্বামী ফন্দগী মখাদা পায়খৎপা বেঙ্গালুরুগী অহানবা প্রোজেক্কী অনৌবা য়ুম মপুশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্রনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
বেঙ্গালুরু সাউথকী এম.পি শ্রী তেজাস্বী সুর্য়াগী ত্বিৎ অমগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ মখোয়গী য়ুম ফংলবশিং থাগৎপা ফোঙদোকচরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates new home owners in Bengaluru’s first project under SWAMIH Fund
03 JUL 2023 9:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated new home owners in Bengaluru’s first project under SWAMIH Fund which has helped more than 3000 families in owning their dream homes.
Replying to a tweet by Member of Parliament from Bengaluru South, Shri Tejasvi Surya, the Prime Minister tweeted:
“Congratulations to those who have got their homes.”