প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
স্বৰ্ণ আৰু ব্ৰঞ্জ পদক জয় কৰাৰ বাবে এছিয়ান স্কোৱাছ মিক্সড ডাবলছ টীমৰ সদস্যসকলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
01 JUL 2023 3:03PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এছিয়ান স্কোৱাছ মিক্সড ডাবলছ টীমৰ সদস্য দীপিকা পাল্লিকাল আৰু সান্ধু হৰিন্দাৰক স্বৰ্ণ পদক আৰু অনাহত সিং আৰু অভয় সিঙে ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
“ভাৰতৰ বাবে গৌৰৱৰ ক্ষণ, কিয়নো এছিয়ান স্কোৱাছ মিক্সড ডাবলছ প্ৰতিযোগিতা দীপিকা পাল্লিকাল আৰু সান্ধু হৰিন্দাৰক স্বৰ্ণ পদক আৰু অনাহত সিং আৰু অভয় সিঙে ব্ৰঞ্জৰ পদক দখলেৰে সামৰণী মাৰিলে। অনবদ্য প্ৰদৰ্শনৰ আমাৰ খেলুৱৈসকলক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিলো। ভৱিষ্যতৰ বাবে শুভেচ্ছা জনালোঁ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates members of Asian Squash Mixed Doubles teams on winning Gold and Bronze medals
01 JUL 2023 3:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated members of Asian Squash Mixed Doubles teams of Dipika Pallikal & Sandhu Harinder for bagging the Gold and Anahat Singh & Abhay Singh for winning the Bronze medal.
The Prime Minister tweeted:
“Proud moment for India as our team concludes the Asian Squash Mixed Doubles with a Gold Medal for Dipika Pallikal & Sandhu Harinder and Bronze for Anahat Singh & Abhay Singh. Congrats to our players on their outstanding performance! All the best for future endeavours.”