ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ ସ୍କ୍ୱାଶ୍ ମିକ୍ସଡ ଡବଲ୍ସ ଦଳର ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ଓ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ବିଜେତା ସଦସ୍ୟମାନଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
01 JUL 2023 3:03PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଏସୀୟ ସ୍କ୍ୱାଶ୍ ମିକ୍ସଡ ଡବଲ୍ସ ଦଳର ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣପଦକ ବିଜେତା ସଦସ୍ୟ ଦୀପିକା ପଲ୍ଲିକଲ ଓ ସାନ୍ଧୁ ହରିନ୍ଦର ଏବଂ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ବିଜେତା ଅନହତ ସିଂହ ଓ ଅଭୟ ସିଂହଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଭାରତ ପାଇଁ ଏହା ଗର୍ବର ମୁହୂର୍ତ୍ତ । କାରଣ, ଆମ ଟିମ ଏସୀୟ ସ୍କ୍ୱାଶ୍ ମିକ୍ସଡ ଡବଲ୍ସରେ ଦୀପିକା ପଲ୍ଲିକଲ ଓ ସାନ୍ଧୁ ହରିନ୍ଦର ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଓ ଅନହତ ସିଂହ ଓ ଅଭୟ ସିଂହ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଛନ୍ତି । ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ଆମ ଖେଳାଳିମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଭବିଷ୍ୟତ ପାଇଁ ସେମାନଙ୍କୁ ଶୁଭକାମନା ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates members of Asian Squash Mixed Doubles teams on winning Gold and Bronze medals
01 JUL 2023 3:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated members of Asian Squash Mixed Doubles teams of Dipika Pallikal & Sandhu Harinder for bagging the Gold and Anahat Singh & Abhay Singh for winning the Bronze medal.
The Prime Minister tweeted:
“Proud moment for India as our team concludes the Asian Squash Mixed Doubles with a Gold Medal for Dipika Pallikal & Sandhu Harinder and Bronze for Anahat Singh & Abhay Singh. Congrats to our players on their outstanding performance! All the best for future endeavours.”