প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সনাগী অমসুং শেঞ্জেংগী মেদলশিংগী ফংলকপদা এসিয়ান সক্বাস মিক্স দবলস তিমশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 JUL 2023 3:03PM by PIB Imphal
দিপিকা পাল্লিকাল অমসুং সন্ধু হরিন্দরনা সনাগী মেদল অমসুং অনাহাত সিংহ অমসুং অভে সিংহনা শেঞ্জেংগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এসিয়ান সক্বাস মিক্স দবলস তিমশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“দিপিকা পাল্লিকাল অমসুং সন্ধু হরিন্দরনা সনাগী মেদল অমসুং অনাহাত সিংহ অমসুং অভে সিংহনা শেঞ্জেংগী মেদল ফংলকপদা ঐখোয়গী এসিয়ান সক্বাস মিক্স দবলস তিমগীদমক চাউথোকচনবগী তাঞ্জা অমনি। মখোয়গী অখন্নবা পর্ফোমেন্সকীদমক ঐখোয়গী শান্নরোয়শিং থাগৎচরি। তুংগী থবক-থৌরমশিংদা মাইপাক্নবা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates members of Asian Squash Mixed Doubles teams on winning Gold and Bronze medals
01 JUL 2023 3:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated members of Asian Squash Mixed Doubles teams of Dipika Pallikal & Sandhu Harinder for bagging the Gold and Anahat Singh & Abhay Singh for winning the Bronze medal.
The Prime Minister tweeted:
“Proud moment for India as our team concludes the Asian Squash Mixed Doubles with a Gold Medal for Dipika Pallikal & Sandhu Harinder and Bronze for Anahat Singh & Abhay Singh. Congrats to our players on their outstanding performance! All the best for future endeavours.”