প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদীনা রাস্ত্রপতি পুতিনগা ৱারি শানখ্রে
মখোয়না বাইলেতরেল, রিজনেল অমসুং গ্লোবল ইশুশিংগী মতাংদা খন্নখ্রে
পি.এম.না দাইলোগ অমসুং দিপ্লোমেসীগীদমক্তা মহাক্কী অপাম্বা অদুবু অমুক্কা হন্না পনখি
30 JUN 2023 7:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রসিয়ন ফেদরেশনগী রাস্ত্রপতি, হিস এক্সেলেন্সী শ্রী ব্লাদিমির পুতিনগা তেফোনদা ৱেরি শানখ্রে।
মখোয়না লৈবাক অনি অসিগী মরক্তা খুৎশম্নদুনা পাইৎলিবা থবক-থৌরমশিং অদুগী প্রোগ্রেস য়েংশিনখ্রে অমসুং নাকল অনিমক্কী ওইবা রিজনেল অমসুং গ্লোবল ইশুশিংগী মতাংদা তাথোক-তাশিন তৌনখি।
রাস্ত্রপতি পুতিননা রসিয়া হন্দক থোরক্লিবা থৌদোকশিং অদুগী মতাংদা পি.এম.দা খঙহনখি।
য়ুক্রেনদা লৈরিবা ফিভম অদুগী মতাংদা খন্নরদুনা, পি.এম.না দাইলোগ অমসুং দিপ্লোমেসীগী মতাংদআ মহাক্কী অপাম্বা অদু অমুক হন্না ফোংদোকখি।
লুচিংবা অনি অদুনা পাউ-ফাওনদুনা লৈনবা অমসুং লৈবাক অনি অসিগী মরক্তা অখন্নবা অমসুং প্রিভিলেজদ স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ্পু মখাতানা কনখৎহন্নবা লেপ্তনা হোৎননবা অয়াবা ফোংদোকখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi speaks with President Putin
They discuss bilateral, regional and global issues
PM reiterates his call for dialogue and diplomacy
30 JUN 2023 7:02PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi had a telephone conversation today with the President of the Russian Federation, H.E Mr. Vladimir Putin.
They reviewed progress in bilateral cooperation and exchanged views on regional and global issues of mutual interest.
President Putin informed PM about the recent developments in Russia.
While discussing the situation in Ukraine, PM reiterated his call for dialogue and diplomacy.
Both leaders agreed to remain in touch and continue to make efforts to further strengthen Special and Privileged Strategic Partnership between the two countries.