প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহারাস্ত্রাগী বুলধানাদা বস গুরুং চৎপদা মীওই কয়া লৈখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা
পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
01 JUL 2023 10:22AM by PIB Imphal
মহারাস্ত্রাগী বুলধানাদা বস গুরুং চৎপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোক্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“মহারাস্ত্রাগী বুলধানাদা বস গুরুং চৎপদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফাউহল্লে। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু। অৱাবা তারবশিংদা মফম অদুগী এদমিনিস্ত্রেসন্না পীবা য়াবা মতেং পীরি”।
“ বুলধানাগী বস গুরুং চৎপদা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা অমসুং অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পীরগনি”।

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to bus accident in Buldhana, Maharashtra
Announces ex-gratia from PMNRF
01 JUL 2023 10:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to a bus accident in Buldhana, Maharashtra. The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“Deeply saddened by the devastating bus mishap in Buldhana, Maharashtra. My thoughts and prayers are with the families of those who lost their lives. May the injured recover soon. The local administration is providing all possible assistance to the affected.”
“An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of those who lost their lives in the bus mishap in Buldhana. Rs. 50,000 would be given to the injured.”