প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘চিকিৎসক দিৱস’ উপলক্ষে সমগ্ৰ চিকিৎসক সম্প্ৰদায়লৈ গভীৰ কৃতজ্ঞতা জ্ঞাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
01 JUL 2023 10:40AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ‘চিকিৎসক দিৱস’ উপলক্ষে সমগ্ৰ চিকিৎসক সম্প্ৰদায়লৈ গভীৰ কৃতজ্ঞতা জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে:
"#DoctorsDay, মই সমগ্ৰ চিকিৎসক সম্প্ৰদায়ৰ প্ৰতি গভীৰ কৃতজ্ঞতা জ্ঞাপন কৰিছো। আনকি আটাইতকৈ অভূতপূৰ্ব সময়ৰ মাজতো চিকিৎসকসকলে সৰ্বোচ্চ সাহস, নিস্বাৰ্থতা আৰু স্থিতিস্থাপকতাৰ নিদৰ্শন দাঙি ধৰিছে। তেওঁলোকৰ উত্সৰ্গিত মনোভাৱ আৰোগ্যতকৈয়ো অধিক; ই আমাৰ সমাজক আশা আৰু শক্তি প্ৰদান কৰে।"

Prime Minister's Office
PM expresses deepest gratitude to entire doctor community on occasion of Doctors’ Day
01 JUL 2023 10:40AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deepest gratitude to entire doctor community on occasion of Doctors’ Day.
The Prime Minister tweeted:
“On #DoctorsDay, I express my deepest gratitude to the entire doctor community. Even amid the most unprecedented times, doctors have exemplified highest degree of courage, selflessness and resilience. Their dedication goes beyond healing; it gives our society hope and strength.”