Prime Minister's Office
PM expresses deepest gratitude to entire doctor community on occasion of Doctors’ Day
01 JUL 2023 10:40AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deepest gratitude to entire doctor community on occasion of Doctors’ Day.
The Prime Minister tweeted:
“On #DoctorsDay, I express my deepest gratitude to the entire doctor community. Even amid the most unprecedented times, doctors have exemplified highest degree of courage, selflessness and resilience. Their dedication goes beyond healing; it gives our society hope and strength.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দোক্তরশিংগী নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রীনা দোক্তরশিংগী মফমদা তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে
01 JUL 2023 10:40AM by PIB Imphal
দোক্তরশিংগী নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোক্তরশিংগী মফমদা তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“#DoctorsDay লাকপদা, দোক্তর পুম্নমক্কী মফমদা ঐনা ঐগী তৌবীমল খঙবা উৎচরি। মমাঙদা অমুক্তা থেংনখিদ্রিবা থৌদোকশিং ফাওবদা, দোক্তরশিংনা অৱাংবা থাক্কী থৌনা, কৎথোকপা অমসুং খাংবা কনবা উৎখি। মখোয়গী কৎথোকপনা অনাবা ফগৎহনবগী মথক্তা, মসিনা ঐখোয়গী খুন্নাইদা থাজবা অমসুং থৌনা পীরি”।