প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইমর্জেন্সীগী মাইয়োক্তা লেপখিবা অমসুং গনতন্ত্রগী ইথিলবু মপাঙ্গল হেন্না কনখৎহন্নবা হোৎনখিবা মীওইশিংগী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
25 JUN 2023 11:01AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গনতন্ত্রনা অৱাবা নংখিবা মতমশিং অদুগা ঐখোয়গী সংবিধান্না নুংঙাইবা ফোংদোক্লিবা ভেল্যুশিংগা তসেংনা তাইয়োন্নৈ হায়না ফোংদোকখ্রে।
ইমর্জেন্সী থমখিবগী কুমওন্দা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখিঃ
“ইমর্জেন্সীগী মাইয়োক্তা লেপখিবা অমসুং গনতন্ত্রগী ইথিলবু মপাঙ্গল হেন্না কনখৎহন্নবা হোৎনখিবা থৌনা ফরবা মীওইশিংগী মফমদা ঐহাক্না ইকায় খুম্নজরি। #DarkDaysOfEmergency অসি ঐখোয়গী পুৱারীগী কাওঙমদ্রবা মতম অমা ওইনা লৈহৌরগনি, মসিদি ঐখোয়গী সংবিধান্না নুংঙাইবা ফোংদোক্লিবা ভেল্যুশিংগা তসেংনা তাইয়োন্নবনি”।

Prime Minister's Office
PM pays homage to those who resisted the Emergency and worked to strengthen the democratic spirit
25 JUN 2023 11:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the dark days of democracy were totally opposite to the values our Constitution celebrates.
The Prime Minister tweeted on the anniversary of imposition of the Emergency:
"I pay homage to all those courageous people who resisted the Emergency and worked to strengthen our democratic spirit. The #DarkDaysOfEmergency remain an unforgettable period in our history, totally opposite to the values our Constitution celebrates."