Prime Minister's Office
Prime Minister’s interaction with Indian community members in USA
24 JUN 2023 7:30AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi interacted with the members of the Indian community on June 23, 2023 at the Ronald Reagan Centre in Washington D.C.
In his address, Prime Minister congratulated Indian community members for the success in their respective fields in USA and invited them to contribute to India’s growth during Amrit Kaal. Prime Minister also thanked them for playing a significant role in strengthening India-USA ties, and highlighted future areas of bilateral partnership.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.এস.এদা লৈবা ভারতমচাশিংগা উনখ্রে
24 JUN 2023 7:30AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুন ২৩,২০২৩ দা ৱাশিংতন দি.সিদা লৈবা রোনাল্দ রেগান সেন্তরদা ভারতমচাশিংগা উনখ্রে।
মহাক্কী ৱারোলদা, য়ু.এস.এদা মখোয় মশা মশাগী শীনফমশিংদা মাইপাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ভারতমচাশিং থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং অমৃত কাল মনুংদা ভারতকী চাউখৎপদা মতেং পাংনবা মখোয়দা খঙহনখি। ভারত-য়ু.এস.এ মরীশিং মপাঙ্গল কনখৎহনবদা মরুওইবা থৌদাং অমা লৌবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মখোয় থাগৎখি অমসুং লৈবাক অনিগী মরুপ-মপাং ওইবগী মরীশিংগী তুংগী ফিবমশিংসু খঙহনখি।