প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
হেলিকপ্টাৰৰ বাবে প্ৰদৰ্শনভিত্তিক নেভিগেচনৰ বাবে এছিয়াৰ প্ৰথমটো প্ৰদৰ্শনৰ প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
02 JUN 2023 8:32PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গগন উপগ্ৰহ প্ৰযুক্তি ব্যৱহাৰ কৰি জুহুৰ পৰা পুনেলৈ বিমান যাত্ৰাৰ বাবে হেলিকপ্টাৰৰ প্ৰদৰ্শনভিত্তিক নেভিগেচনৰ বাবে এছিয়াৰ প্ৰথমটো প্ৰদৰ্শনক প্ৰশংসা কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় অসামৰিক বিমান পৰিবহন আৰু তীখা মন্ত্ৰীৰ এক টুইটৰ প্ৰত্যুত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"খণ্ডটোৰ বাবে উল্লেখযোগ্য মাইলৰখুঁটি! ই এক সুৰক্ষিত আৰু অধিক কাৰ্যক্ষম বিমান পৰিবহণ ব্যৱস্থাপনাৰ বাবে উন্নত প্ৰযুক্তিসমূহ আকোৱালি লোৱাৰ আমাৰ প্ৰতিশ্ৰুতিক আলোকপাত কৰে৷"

Prime Minister's Office
PM lauds Asia’s first demonstration for Performance-Based Navigation for helicopters
02 JUN 2023 8:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded Asia’s first demonstration for Performance-Based Navigation for helicopters for a flight from Juhu to Pune using GAGAN satellite technology.
In response to a tweet by the Union Minister for Civil Aviation and Steel, the Prime Minister said;
"Noteworthy milestone for the sector! It underscores our commitment to embracing advanced technologies for a safer and more efficient air traffic management."