প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হেলিকোপ্তরশংইগীদমক্তা হেলিকোপ্তরশিংগীদমক্তা পর্ফোর্মেন্স-বেজদ নেভিগেশনগী লমসিদা এসিয়াগী অহানবা দেমোন্সত্রেশন অদুবু থাগৎখ্রে
02 JUN 2023 8:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গগন সেতলাইত তেক্নোলোজী শিজিন্নদুনা জুহুদগী পুনে ফাওবা পাইখিবা মতমদা হেলিকোপ্তরশিংগীদমক্তা পর্ফোর্মেন্স-বেজদ নেভিগেশনগী লমসিদা এসিয়াগী অহানবা দেমোন্সত্রেশন অদুবু থাগৎপআ ফোংদোকখ্রে।
কেন্দ্রগী সিভিল এভিয়েশন অমসুং স্তীলগী মন্ত্রীনা তৌরকপা ত্বীত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়খি;
“সেক্তর অসিগীদমক্তা শিংথানিংঙাই ওইবা মাইলস্তোন! মসিনা অসোই-অঙাম য়াওদবআ অমসুং হেন্না ফবা এয়র ত্রাফিক মেনেজমেন্তকীদমক্তা য়াম্না চাউখৎলবা তেক্নোলজীশিং শিজিন্নবা ঐখোয়গী ফিরেপ অদুবু ময়েক শেংনা তাক্লি। ”

Prime Minister's Office
PM lauds Asia’s first demonstration for Performance-Based Navigation for helicopters
02 JUN 2023 8:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded Asia’s first demonstration for Performance-Based Navigation for helicopters for a flight from Juhu to Pune using GAGAN satellite technology.
In response to a tweet by the Union Minister for Civil Aviation and Steel, the Prime Minister said;
"Noteworthy milestone for the sector! It underscores our commitment to embracing advanced technologies for a safer and more efficient air traffic management."