উপ-রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
মালেমগী য়োগ নুমিৎ, ২০২৩দা উপ রাস্ত্রপতিনা চীফ গেস্ত ওইগনি
মধ্য প্রদেসকী জবলপুরদা উপ রাস্ত্রপতিনা মীয়াম য়োগ শান্নবা লমজিংগনি
খোঙচৎ অদুদা উপ রাস্ত্রপতিনা নরমদাগী আর্তি শরুক য়াগনি
19 JUN 2023 4:15PM by PIB Imphal
জুন ২১,২০২৩ দা জবলপুরদা পাংথোক্কদবা মালেমগী য়োগ নুমিৎ ২০২৩ দা ভারতকী উপ রাস্ত্রপতি শ্রী জগদিপ ধনখার চীফ গেস্ত ওইনা শরুক য়াগনি। থৌরম অদুদা মহাক্না মীয়ামদা ৱা ঙাংগনি অমসুং মফম অদুদা মীয়াম য়োগ শান্নবা লমজিংগনি। চহি অসিগী মালেমগী য়োগ নুমিৎকী পান্দমদি ‘ ভসুধাইবকুতুম্বকমগীদমক য়োগ’ হায়বনি।
২০১৪দা ৱারেপ অমা লৌদুনা য়ু.এন্না জুন ২১ অসি মালেমগী য়োগ নুমিৎ হায়না শক খঙদুনা নুমিৎ অসি পাংথোরকপা চহি ৯ শুরে। য়ু.এস.এগী নিউ য়োর্কতা য়ু.এন হেদক্বাতর্সতা পাংথোকপা মালেমগী য়োগ নুমিৎ ২০২৩ দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লমজিংগনি অমসুং লৈবাক অসিগী মালেমগী য়োগ নুমিৎ ২০২৩না ভারতকী উপ রাস্ত্রপতি শ্রী জগদিপ ধনখারনা লমজিংগনি।
জুন ২০দা শ্রী ধনখার জবলপুরদা থুংগনি অমসুং মহাক্কা লোয়ননা শ্রীমতি দোক্তর সুদেস ধনখার থৌরম অদু শরুক য়াগনি অমসুং গ্বারিঘত্তা পাংথোকপা নরমদাজিগী আর্তি শরুক য়াগনি অমসুং লাই খুরুমগনি।
মালেমগী য়োগ নুমিৎ ২০২৩ অদুদা মধ্য প্রদেসকী রাজ্যপাল শ্রী মঙ্গুভাই পতেল, মধ্য প্রদেসকী চীফ মিনিস্তর শ্রী সিবরাজ সিংহ চৌহান, অয়ুস, পোর্তস, সিপ্পিং অমসুং ৱাতরৱেজগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী সর্বনন্দা সোনোৱাল অমসুং অতোপ্পা শক্নাইরবশিং শরুক য়াগনি।

Vice President's Secretariat
Vice-President to be Chief Guest at International Day of Yoga, 2023
VP to lead the Mass Yoga Demonstration at Jabalpur, Madhya Pradesh
VP to attend Aarti of Narmada ji on the visit
19 JUN 2023 4:15PM by PIB Delhi
The Vice-President of India, Shri Jagdeep Dhankhar will be the Chief Guest at the International Day of Yoga (IDY 2023) celebrations in Jabalpur on 21st June 2023. He will address the gathering and later lead the mass yoga demonstration at the venue. The motto for IDY 2023 is “Yoga for ‘Vasudhaiva Kutumbakam’”.
It may be noted that it has been nine years since the UN recognised June 21 as the International Day of Yoga through a resolution in 2014. While the global celebration of IDY 2023 will be led by Prime Minister Narendra Modi at the UN Headquarters in New York, USA, the National celebration of IDY 2023 will be led by Vice-President of India, Shri Jagdeep Dhankhar.
Shri Dhankhar will reach Jabalpur on June 20th, where he, along with Smt. (Dr.) Sudesh Dhankhar will offer prayers and attend the Aarti of Narmada ji at Gwarighat.
Hon’ble Governor of Madhya Pradesh, Shri Mangubhai Patel, Chief Minister of Madhya Pradesh, Shri Shivraj Singh Chauhan, Union Minister of Ayush and Ports, Shipping & Waterways, Shri Sarbananda Sonowal and other dignitaries are expected to be present at the IDY 2023 event.