ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜଳ ସଂରକ୍ଷଣ ପାଇଁ ସଚେତନତା ପ୍ରସାର କରିବା ପାଇଁ ଆହ୍ବାନ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
17 JUN 2023 8:29PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବର୍ଷା ଜଳ ଅମଳ ବିଷୟରେ ସଚେତନତାର ପ୍ରସାର କରିବା ପାଇଁ ଅରୁଣାଚଳ ପ୍ରଦେଶର ପଶ୍ଚିମ କାମେଙ୍ଗ ଜିଲ୍ଲାର ନେହେରୁ ଯୁବ କେନ୍ଦ୍ରର ସ୍ବୟଂ ସେବକଙ୍କ ଦ୍ବାରା ନୁକଡ଼ ନାଟକ କରାଯାଇଥିବାରୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି।
ଅରୁଣାଚଳ ପ୍ରଦେଶର ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ପେମା ଖାଣ୍ଡୁଙ୍କର ଏକ ଟ୍ବିଟର ଉତ୍ତର ପ୍ରଦାନ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ବିଟ କରିଛନ୍ତି
‘‘ଏହି ପ୍ରକାରର ପ୍ରଚେଷ୍ଟା ପ୍ରଶଂସନୀୟ ଅଟେ ଏବଂ ଏହା ବିଭିନ୍ନ ବିଷୟ ଉପରେ ସଚେତନତା ପ୍ରସାର କରିବା ପାଇଁ ମହତ୍ତ୍ବପୂର୍ଣ୍ଣ ଭୂମିକା ଗ୍ରହଣ କରିଥାଏ। ମୋର ଆଶା ରହିଛି ଯେ ଜଳ ସଞ୍ଚୟର ବାର୍ତ୍ତାକୁ ଆଗକୁ ନେବା ପାଇଁ ସାରା ଭାରତର ଲୋକମାନେ ଏହି ପ୍ରକାରର ପ୍ରଚେଷ୍ଟା କରିବେ।

Prime Minister's Office
PM calls for spreading awareness for water conservation
17 JUN 2023 8:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has commended the volunteers from Nehru Yuva Kendra, West Kameng district of Arunachal Pradesh for performing 'nukkad natak' to spread awareness about rainwater harvesting.
Replying to a tweet by the Chief Minister of Arunachal Pradesh, Shri Pema Khandu, the Prime Minister tweeted :
"Such efforts are laudatory and they go a long way in spreading awareness on various issues. I hope more people across India undertake such efforts to further the message of water conservation."