প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.নআ ৱাতর কঞ্জার্ভেশনগীদমক্তা এৱেয়রনেস শন্দোক্নবা হায়খ্রে
17 JUN 2023 8:29PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রেনৱাতর হার্ভেস্তিংগীমতাংদা এৱেয়রনেস শন্দোক্নবা ‘নুক্কদ নাতক’ উৎপগীদমক্তা অরুনাচল প্রদেশকী ৱেস্ত কমেং জিলাগী নেহরু য়ুৱা কেন্দ্রগী ভোলন্তিয়রশিংবু থাগৎখি।
অরুনাচল প্রদেশকী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী পেমা খান্দুনা তৌরকপা ত্বীত অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রী অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“অসিগুম্বা থবকশিং অসি য়াম্না থাগৎনিংঙাই ওই অমসুং মখোয়না ইশু কয়া অমগী মতাংদা এৱেয়রনেস শন্দোকপদা য়াম্না মরু ওইবা থৌদাং লৌরগনি। ভারত শিনবা থুংনা মীওই কয়া অমনা ৱাতর কঞ্জার্ভেশনগী পাউজেল অসিবু মখাতানা শন্দোক্নবা অসিগুম্বা থবকশিং অসিবু লৌখৎলক্কনি হায়না থাজবা থম্লি।”

Prime Minister's Office
PM calls for spreading awareness for water conservation
17 JUN 2023 8:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has commended the volunteers from Nehru Yuva Kendra, West Kameng district of Arunachal Pradesh for performing 'nukkad natak' to spread awareness about rainwater harvesting.
Replying to a tweet by the Chief Minister of Arunachal Pradesh, Shri Pema Khandu, the Prime Minister tweeted :
"Such efforts are laudatory and they go a long way in spreading awareness on various issues. I hope more people across India undertake such efforts to further the message of water conservation."