প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.এন হেদক্বাতরদা মালেমগী য়োগা নুমিৎতা পাংথোকপা য়োগগী থৌরমশিং প্রধান মন্ত্রী শরুক য়াগনি
16 JUN 2023 12:25PM by PIB Imphal
য়ু.এন হেদক্বাতরদা মালেমগী য়োগা নুমিৎতা পাংথোকপা য়োগগী থৌরমশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী শরুক য়াগনি।
য়ুনাইতেদ নেসন্স জেনেরেল এশেমব্লিগী প্রসিদেন্ত সাবা কোরোসিগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“য়ু.এন হেদক্বাতরদা পাংথোকপা মালেমগী য়োগা নুমিৎকী থৌরমশিংদা অদোমগা উনগনি হায়বগী থাজবা থম্লি। অদোম শরুক য়াবনা থৌরম অদু হেন্না মশক থোকপা ওইহগনি।
মখা তানা হকচাং ফহন্নবা অমসুং নুংঙাইনা হিংনবা য়োগনা মখা তানা মালেম অসি পুনশিনহল্লে। মসি মালেম শীনবা থুংনা হেন্না পাম্নবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM to participate in Yoga celebrations on International Day of Yoga at the UNHQ
16 JUN 2023 12:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will participate in the Yoga celebrations on International Day of Yoga at the UNHQ.
Replying to a tweet by the President of United Nations General Assembly Mr Csaba Korosi, the Prime Minister tweeted:
“Looking forward to seeing you at the International Day of Yoga celebrations at the UNHQ. Your participation makes the programme even more special.
Yoga brings the world together towards furthering good health and wellness. May it keep getting more popular globally.”