প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এন.ঐচ.-৩৩৪বি.দা কি.মি. ৪০.২ শাংবা লম্বি মশাং অদুদা তুংকোইনা চৎকদবা মচাকশিং শিজিন্নবগী থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
14 JUN 2023 9:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তুংকোইনা চৎকদবা মচাকশিং কুদম ওইনা প্লাস্তিক ৱেস্ত অমসুং ফ্লাই এসবু য়াম্না মরুওইনা শিজিন্নবগীদমক্তা থাগৎখ্রে, মসিনা এন.ঐচ.-৩৩৪বি.দা কি.মি. ৪০.২ শাংবা লম্বি মশাং অদুবু কোস্ত-ইফেক্তিব অমসুং এনভাইরনমেন্ত ফ্রনলী ওইহল্লি। লম্বি মশাং অসি য়ু.পি.-হরিয়ানা বোর্দর মনাক্তা লৈবা বাঘপত্তগী হৌরগা হরিয়ানাগী রোহনাদা লোইশিল্লি।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী নিতিন গদকরিনা তৌরকপা ত্বীত অমদা পাউখুম পীরদুনা, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“তুংকোইনা চৎকদবা চাউখৎ-থৌরাং অমসুং হেন্না ফগৎলবা কনেক্তিবিতীগী মপুং ফানা য়ানশিন্নরবা শক্তম অমনি। মসিনা শেন্মিৎলোন চাউখৎহনবদশু ইনোৎ হাপ্লগনি।”

Prime Minister's Office
PM praises use of sustainable material in 40.2 km stretch on NH-334B
14 JUN 2023 9:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has commended the prioritization of the utilization of sustainable materials such as plastic waste and fly ash, resulting in both cost-effectiveness and environmental friendliness in 40.2 km stretch on NH-334B. The stretch commences from Baghpat near the UP-Haryana border and concludes at Rohna, Haryana.
Replying to a tweet by the Union Minister Shri Nitin Gadkari, Shri Narendra Modi tweeted :
"A perfect blend of sustainable development and enhanced connectivity. It will also boost economic growth."