প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রক্তদান অমৃৎ মহোৎসবতা ঈ কৎখিবা মীওইশিংবু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
14 JUN 2023 9:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱর্ল্দ ব্লদ দোনর দে নুমিত্তা ঈ কৎখিবা অমদি ঈ কৎপগী থৌরমশিং পাঙথোকখিবশিংবু থাগৎখ্রে।
“গিব ব্লদ, গিব প্রাজমা, শেয়র লাইফ, শেয়র ওফন”গী পাউজেল শন্দোক্লদুনা, লৈবাক শিনবা থুংনা ৱর্ল্দ ব্লদ দোনেসন দে ঈচঙ থৌনা পাঙথোকখি হায়না হকশেল মন্ত্রালয়না পাউদম্লকখি।
রক্তদান অমৃৎ মহোৎসবগী শরুক অমা ওইনা ঈ কৎপা মীওইশিংবু তরাম্না ওক্লদুনা তোঙান তোঙানবা ব্লদ দোনেসন কেম্পশং পাঙথোক্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখিবদা:
“ঈ কৎলিব পুম্নমকপু ঐনা থাগৎলি। মখোয়গী থৌজালগী মশক ওইরবা থৌওংদুনা মশিং থিঙমদ্রবা পুন্সি কয়া কল্লিবনি। মসিনা ভারতকী থৌগল অমদি মিনুংশিগী মচৎপুসু হেন্না খোঙফম চেৎহল্লি।”

Prime Minister's Office
PM hails those who donated blood on Raktdaan Amrit Mohotsav
14 JUN 2023 9:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi lauded the blood doners and blood donation drive on the World Blood Doner Day.
Ministry of Health had informed that spreading the message of "Give Blood, Give Plasma, Share Life, Share Often", World Blood Donor Day was celebrated today across the nation with great enthusiasm.
As a part of 'Raktdaan Amrit Mohotsav, various blood donation camps were organized felicitating blood donors.
The Prime Minister tweeted :
"I commend all the blood donors. Their act of kindness leads to countless lives being saved. It also reaffirms India's ethos of service and compassion."