প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘ৰক্তদান অমৃত মহোৎসৱ’ত ৰক্তদান কৰোতাসকলৰ শলাগ ল’লে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
14 JUN 2023 9:47PM by PIB Guwahati
‘বিশ্ব ৰক্তদাতা দিৱস’ত ৰক্তদানকাৰী আৰু ৰক্তদান অভিযানৰ প্ৰশংসা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
"তেজ দিয়ক, প্লাজমা দিয়ক, জীৱন শ্বেয়াৰ কৰক, প্ৰায়ে শ্বেয়াৰ কৰক"ৰ বাৰ্তা প্ৰচাৰ কৰি আজি সমগ্ৰ দেশতে অতি উৎসাহেৰে বিশ্ব ৰক্তদাতা দিৱস উদযাপন কৰা হয় বুলি স্বাস্থ্য মন্ত্ৰালয়ে জানিবলৈ দিয়ে।
'ৰক্তদান অমৃত মহোৎসৱ'ৰ অংশ হিচাপে ৰক্তদাতাসকলক সম্বৰ্ধনা জনাই বিভিন্ন ৰক্তদান শিবিৰৰ আয়োজন কৰা হৈছিল।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে:
"মই সকলো ৰক্তদাতাকে প্ৰশংসা কৰিছোঁ। তেওঁলোকৰ দয়াসুলভ কাৰ্য্যই অগণন জীৱন ৰক্ষা কৰে। ই ভাৰতৰ সেৱা আৰু সহানুভূতিৰ নীতিকে পুনৰ নিশ্চিত কৰে।"

Prime Minister's Office
PM hails those who donated blood on Raktdaan Amrit Mohotsav
14 JUN 2023 9:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi lauded the blood doners and blood donation drive on the World Blood Doner Day.
Ministry of Health had informed that spreading the message of "Give Blood, Give Plasma, Share Life, Share Often", World Blood Donor Day was celebrated today across the nation with great enthusiasm.
As a part of 'Raktdaan Amrit Mohotsav, various blood donation camps were organized felicitating blood donors.
The Prime Minister tweeted :
"I commend all the blood donors. Their act of kindness leads to countless lives being saved. It also reaffirms India's ethos of service and compassion."