প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সাৰ খণ্ডত আত্মনিৰ্ভৰশীলতা সন্দৰ্ভত কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী ডঃ মনসুখ মাণ্ডৱিয়াৰ এটা প্ৰবন্ধ প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শ্বেয়াৰ কৰে
13 JUN 2023 1:23PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী ডঃ মনসুখ মাণ্ডৱিয়াৰ সাৰ খণ্ডত আত্মনিৰ্ভৰশীলতা সন্দৰ্ভত কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী ডঃ মনসুখ মাণ্ডৱিয়াৰ এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় ৰাসায়নিক আৰু সাৰ মন্ত্ৰী ডঃ মনসুখ মাণ্ডৱিয়াৰ এটা টুইটৰ প্ৰতিক্ৰিয়া ব্যক্ত কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে টুইট কৰিছেঃ
"ভাৰতৰ সাৰ বিভাগে খণ্ডটোত কিদৰে আত্মনিৰ্ভৰশীলতা অৰ্জনৰ ক্ষেত্ৰত গুৰুত্বপূৰ্ণ অগ্ৰগতি লাভ কৰিছে সেই সন্দৰ্ভত কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী ডঃ মনসুখ মাণ্ডৱিয়াজীয়ে লিখিছে ... পঢ়িব!"

Prime Minister's Office
PM shares article by Union Minister Dr Mansukh Mandaviya about self-reliance in fertiliser sector
13 JUN 2023 1:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article by Union Minister Dr Mansukh Mandaviya about self-reliance in fertiliser sector.
Retweeting a tweet by Union Minister for Chemical and Fertilisers Dr Mansukh Mandaviya, the Prime Minister’s Office tweeted:
“Union Minister Dr Mansukh Mandaviya Ji writes how India’s department of fertilisers has made significant strides in achieving self-reliance in the sector... Do read!”