Prime Minister's Office
PM shares article by Union Minister Dr Mansukh Mandaviya about self-reliance in fertiliser sector
13 JUN 2023 1:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article by Union Minister Dr Mansukh Mandaviya about self-reliance in fertiliser sector.
Retweeting a tweet by Union Minister for Chemical and Fertilisers Dr Mansukh Mandaviya, the Prime Minister’s Office tweeted:
“Union Minister Dr Mansukh Mandaviya Ji writes how India’s department of fertilisers has made significant strides in achieving self-reliance in the sector... Do read!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মশাগী ওক্নবা হার পুথোকপগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর দোক্তর মনসুখ মন্দাবিয়াগী আর্তিকলশিং প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
13 JUN 2023 1:23PM by PIB Imphal
মশাগী ওক্নবা হার পুথোকপগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর দোক্তর মনসুখ মন্দাবিয়াগী আর্তিকলশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
কেমিকেল অমসুং ফর্তিলাইজরগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর দোক্তর মনসুখ মন্দাবিয়াগী ত্বিৎ অমা অমুক হন্না ত্বিৎ তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“সেক্তর অসিদা মশাগী ওক্নবা পোৎথোক পুথোকপা ঙম্নবা ভারতকী ফর্তিলাইজর দিপার্তমেন্তনা কমদৌনা থবকশিং পাংথোকপগে হায়বগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর দোক্তর মনসুখ মন্দাবিয়ানা ইরে… পাবীয়ু!”