প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আইএছএছএফ জুনিয়ৰ বিশ্বকাপত প্ৰদৰ্শনৰ বাবে ভাৰতীয় শ্বুটাৰসকলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 JUN 2023 4:26PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আইএছএছএফ জুনিয়ৰ বিশ্বকাপ, ২০২৩ত আগবঢ়োৱা প্ৰদৰ্শনৰ বাবে ভাৰতীয় শ্বুটাৰসকলক অভিনন্দন জনাইছে৷ প্ৰতিযোগিতাত ১৫টা পদকেৰে ভাৰতে পদক তালিকাৰ শীৰ্ষস্থান দখল কৰে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়ঃ
“আমাৰ শ্বুটাৰসকলে আমাক ধাৰাবাহিকভাৱে গৌৰৱান্বিত কৰি আহিছে৷ আইএছএছএফ জুনিয়ৰ বিশ্বকাপ, ২০২৩ত অবিশ্বাস্য প্ৰদৰ্শনেৰে ১৫টা পদক অৰ্জন কৰি ভাৰতে পদক তালিকাৰ শীৰ্ষ স্থান দখল কৰিছে৷ প্ৰতিটো জয় আমাৰ যুৱ খেলুৱৈসকলৰ আবেগ, নিষ্ঠা আৰু মনোভাৱৰ প্ৰমাণ। তেওঁলোকৰ প্ৰতি শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিলোঁ৷”

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian shooters for their performance at ISSF Junior World Cup
10 JUN 2023 4:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian shooters for their performance at ISSF Junior World Cup 2023. Where, with a tally of 15 medals, India emerged on the top of the medals table.
The Prime Minister tweeted :
"Our shooters continue to make us proud! Incredible performance by India at ISSF Junior World Cup 2023 with a tally of 15 medals and emerging on top of the medals table. Each victory is a testament to our young athletes' passion, dedication, and spirit. Best wishes to them."