ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆଇଏସଏସଏଫ ଜୁନିୟର ବିଶ୍ୱକପରେ ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ଭାରତୀୟ ଶୁଟରମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
10 JUN 2023 4:26PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଆଇଏସଏସଏଫ ଜୁନିୟର ବିଶ୍ୱକପ ୨୦୨୩ରେ ଭାରତୀୟ ଶୁଟରମାନଙ୍କୁ ସେମାନଙ୍କ ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି । ଭାରତ ସର୍ବାଧିକ ୧୫ଟି ପଦକ ହାସଲ କରି ପଦକ ଟେବଲର ଶୀର୍ଷରେ ରହିଥିଲା ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଆମ ଶୁଟରମାନେ ଆମକୁ ଗୌରବାନ୍ୱିତ କରି ଚାଲିଛନ୍ତି! ଆଇଏସଏସଏଫ ଜୁନିୟର ବିଶ୍ୱକପ ୨୦୨୩ରେ ଭାରତର ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରି ୧୫ଟି ପଦକ ହାସଲ କରି ପଦକ ଟେବଲର ଶୀର୍ଷରେ ରହିଥିଲା । ପ୍ରତିଟି ବିଜୟ ଆମ ଯୁବ କ୍ରୀଡାବିତମାନଙ୍କ ଆଗ୍ରହ, ନିଷ୍ଠା ଓ ଖେଳ ଭାବନାର ପ୍ରମାଣ । ସେମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian shooters for their performance at ISSF Junior World Cup
10 JUN 2023 4:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian shooters for their performance at ISSF Junior World Cup 2023. Where, with a tally of 15 medals, India emerged on the top of the medals table.
The Prime Minister tweeted :
"Our shooters continue to make us proud! Incredible performance by India at ISSF Junior World Cup 2023 with a tally of 15 medals and emerging on top of the medals table. Each victory is a testament to our young athletes' passion, dedication, and spirit. Best wishes to them."