Prime Minister's Office
PM congratulates Indian shooters for their performance at ISSF Junior World Cup
10 JUN 2023 4:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian shooters for their performance at ISSF Junior World Cup 2023. Where, with a tally of 15 medals, India emerged on the top of the medals table.
The Prime Minister tweeted :
"Our shooters continue to make us proud! Incredible performance by India at ISSF Junior World Cup 2023 with a tally of 15 medals and emerging on top of the medals table. Each victory is a testament to our young athletes' passion, dedication, and spirit. Best wishes to them."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী শুতরশিংবু আই.এস.এস.এফ. ৱার্ল্দ কপতা উৎখিবা মখোয়গী পর্ফোর্মেন্স অদুগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
10 JUN 2023 4:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী শুতরশিংবু আই.এস.এস.এফ. জুনিয়র ৱার্ল্দ কপ ২০২৩দা উৎখিবা মখোয়গী পর্ফোর্মেন্স অদুগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। মসিদা মখোয়না মেদল ১৫গী তেলীগা লোইননা, ভারতনা মেদলশিংগী তেবলদা খ্বাইদগী মকোক থোংবা অমা ওইরক্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“ঐখোয়গী শুতরশিংনা ঐখোয়বু লেপ্তনা চাউথোকহল্লি! ভারতনা আই.এস.এস.এফ. জুনিয়র ৱার্ল্দ কপ ২০২৩দা শিংথানিংঙাই ওইবা মওংদা পর্ফোর্মেন্স উত্তুনা মেদল ১৫ ফংলকখিবগা লোইননা মেদলশিংগী তেবলদা খ্বাইদগী মকোক থোংবা ওইরকখ্রে। মাইপাকপা খুদিংমক্না ঐখোয়গী নহা ওইরিবা এথলেতশিংগী পেসন, দেদিকেশন অমসুং স্পিরিত অদুগী খুদম্নি। মখোয়দা য়াইফ-পাউজেল পীরি।”