ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏକ ସୁସ୍ଥ ଭାରତ ପ୍ରତି ଆମର ଅଦମ୍ୟ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଯୋଗୁ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟସେବା କ୍ଷେତ୍ରରେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ପ୍ରଗତି ହୋଇଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
08 JUN 2023 10:50AM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସୁସ୍ଥତା କ୍ଷେତ୍ରରେ କୌଣସି ଭାରତୀୟଙ୍କୁ ପଛୁଆ ନ ରଖିବାକୁ ସରକାରଙ୍କ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ବାବଦରେ ପ୍ରବନ୍ଧ, ଗ୍ରାଫିକ୍ସ ଏବଂ ଭିଡିଓ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
‘ଏକ ସୁସ୍ଥ ଭାରତ ପ୍ରତି ଆମର ଅଦମ୍ୟ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଯୋଗୁ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟସେବା କ୍ଷେତ୍ରରେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଅଗ୍ରଗତି ହୋଇଛି । ମିଳିତ ଭାବେ ଆମେ ସୁନିଶ୍ଚିତ କରିବୁ ଯେ, ସୁସ୍ଥତା ହାସଲ ପାଇଁ ଆମ ଯାତ୍ରାରେ ଯେପରି କୌଣସି ଭାରତୀୟ ପଛରେ ପଡ଼ି ନ ଯିବେ ।’ #9yearsofHealthForAll

Prime Minister's Office
Our unwavering commitment towards a healthier India has led to significant strides in the healthcare sector: PM
08 JUN 2023 10:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles, graphics, videos and information about the Government’s commitment to ensuring that no Indian is left behind in the journey towards wellness.
The Prime Minister tweeted :
"Our unwavering commitment towards a healthier India has led to significant strides in the healthcare sector. Together, we will ensure that no Indian is left behind in our journey towards wellness. #9YearsOfHealthForAll”