প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রাস্ত্রপতি জীবু সুরিনামগী খ্বাইদগী অৱাংবা থাক্কী সিভিলিয়ান এৱার্দ পীদুনা ইকাইখুম্নখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
06 JUN 2023 10:45AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাস্ত্রপতি জীবু সুরিনামগী খ্বাইদগী অৱাংবা থাক্কী সিভিলিয়ান এৱার্দ – গ্রান্দ ওর্দর ওফ দ চেন ওফ দ বেলো স্তারগা লোইননা ইকাইখুম্নখিবা অদুদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ভারতকী রাস্ত্রপতিনা তৌরকপা ত্বীত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়রকখি;
“রাস্ত্রপতি জীবু সুরিনামগী খ্বাইদগী অৱাংবা থাক্কী সিভিলিয়ান এৱার্দ – গ্রান্দ ওর্দর ওফ দ চেন ওফ দ বেলো স্তারগা লোইননা ইকাইখুম্নখিবা অদুদা নুংঙাইবা ফোংদোক্লি। সরকার অমসুং সুরিনামগী মীয়ামদগী তৌরকপা মসিগী অখন্নবা থৌওং অসি ঐখোয়গী লৈবাক অনি অসিগী মরক্তা লিশাং-শিৎনা নুংশি-চান্ননা লৈবগী মরি অদুগী খুদম্নি।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Rashtrapati Ji on being conferred highest civilian award of Suriname
06 JUN 2023 10:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Rashtrapati Ji on being conferred the highest civilian award of Suriname – Grand Order of the Chain of the Yellow Star.
In response to a tweet by the President of India, the Prime Minister said;
"Congratulations to Rashtrapati Ji on being conferred the highest civilian award of Suriname – Grand Order of the Chain of the Yellow Star. This special gesture from the Government and people of Suriname symbolizes the enduring friendship between our countries."