Prime Minister's Office
PM to flag off Goa’s first Vande Bharat Express on 3rd June
This will be 19th Vande Bharat train in the country
Vande Bharat will cover journey between Mumbai and Goa in approximately seven and half hours; saving about one hour of journey time as compared to the current fastest train in the route
Train to provide world class experience to passengers and provide boost to tourism
02 JUN 2023 1:27PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will flag off Goa’s first Vande Bharat Express from Madgaon railway station, on 3rd June at 10:30 AM via video conferencing.
Realising Prime Minister’s vision of ‘Make in India’ and Aatmanirbhar Bharat, the state-of-the-art Vande Bharat Express will improve the connectivity in the Mumbai - Goa route and provide the people of the region the means to travel with speed and comfort. The train will be the 19th Vande Bharat train to run in the country.
The train will run between Mumbai's Chhatrapati Shivaji Maharaj Terminus and Goa’s Madgaon station. It will cover the journey in approximately seven and half hours which will help save about one hour of journey time, when compared with the current fastest train connecting the two places.
The indigenously made train, equipped with world class amenities and advanced safety features including KAVACH technology, will also boost tourism in both states.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জুন ৩দা গৱাগী অহানবা বন্দে ভারত এক্সপ্রেস লমথাগনি
মসি লৈবাক অসিগী ১৯শুবা বন্দে ভারত ত্রেন ওইগনি
বন্দে ভারতনা মুম্বাই অমসুং গৱাগী মরক্তা চৎথোক-চৎশিন্দা চাউরাক্নবা পুং ৭:৩০ রোম চঙগনি; রুত অসিদা হৌজিক খ্বাইদগী য়াংবা ত্রেনগা চাংদম্নবদা পুং ১গী মতম কনবা ঙম্লগনি
ত্রেন অসিনা পেসেঞ্জরশিংদা মালেম থাক্কী খুদোংচাবশিং পীরগনি অমসুং তুরিজম চাউখৎহল্লগনি
02 JUN 2023 1:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুন ৩গী অয়ুক পুং ১০:৩০ তাবদা ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা মদগাউন রেলৱে স্তেসন্দগী গৱাগী অহানবা বন্দে ভারত এক্সপ্রেস লমথারগনি।
প্রধান মন্ত্রীগী ‘মেক ইন ইন্দিয়া’ অমসুং অত্মানির্ভর ভারতগী পান্দম থবক ওইনা পাংথোক্তুনা, বন্দে ভারত এক্সপ্রেসনা মুম্বা-গৱাগী মরক্তা চৎথোক-চৎশিনগী ফিবম ফগৎহল্লগনি অমসুং লমদম অসিগী মীয়ামদা য়াংনা অমসুং নুংঙাইনা চৎনবগী খুদোংচাবা পীরগনি। মসি লৈবাক অসিগী ১৯শুবা বন্দে ভারত ত্রেন ওইরগনি।
ত্রেন অসিনা মুম্বাইগী ছাত্রপতি সিবাজি মহারাজ তর্মিনস অমসুং গৱাগী মদগাউন স্তেসন অনিগী মরক্তা চেনগনি। বন্দে ভারতনা মুম্বাই অমসুং গৱাগী মরক্তা চৎথোক-চৎশিন্দা চাউরাক্নবা পুং ৭:৩০ রোম চঙগনি; রুত অসিদা হৌজিক খ্বাইদগী য়াংবা ত্রেনগা চাংদম্নবদা পুং ১গী মতম কনবা ঙম্লগনি।
লৈবাক অসিনা মশানা শাজবা ত্রেন অসিদা, মালেম থাক্কী খুদোংচাবশিং অমসুং কভচ তেক্নোলোজি য়াওনা অৱাংবা থাক্কী অশোই-অঙাম ঙাকথোক্নবা খুদোংচাবশিং য়াওরে অমসুং মসিনা রাজ্য অনিমক্তা তুরিজম চাউখৎহনগনি।