প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে চৰকাৰৰ অধীনত সম্ভৱ হোৱা উন্নয়নী যাত্ৰা প্ৰদৰ্শন কৰা ‘ৱে’বছাইট’-ৰ ‘লিংক শ্বেয়াৰ’ কৰিছে
30 MAY 2023 9:58AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বিগত ৯টা বছৰত চৰকাৰৰ অধীনত সম্ভৱ হোৱা উন্নয়নী যাত্ৰা প্ৰদৰ্শন কৰা ‘ৱে’বছাইট’-ৰ ‘লিংক শ্বেয়াৰ’ কৰিছে। শ্ৰী মোদীয়ে সকলোকে ‘ৱে’বছাইট’টো দৰ্শন কৰিবলৈ আৰু বিভিন্ন চৰকাৰী আঁচনিৰ পৰা মানুহ কেনেদৰে লাভান্বিত হৈছে সেয়া চাবলৈ আহ্বান জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে:
"দেশৰ বিকাশৰ প্ৰতি ৯টা বছৰৰ অটল সমৰ্পণ।
মই সকলোকে আমাৰ বিকাশযাত্ৰাৰ এক আভাস পাবলৈ এই nm-4.com/9yrsofseva ‘ছাইট’টো দৰ্শন কৰিবলৈ আমন্ত্ৰণ জনাইছোঁ। ই বিভিন্ন চৰকাৰী আঁচনিৰ পৰা মানুহে কেনেদৰে লাভান্বিত হৈছে সেই সম্পৰ্কতো আলোকপাত কৰাৰ সুযোগ প্ৰদান কৰে। #9YearsOfSeva"

Prime Minister's Office
PM shares website link showcasing development journey under the Government
30 MAY 2023 9:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister has shared the website link showcasing development journey under the Government in the past 9 years. Shri Modi has invited everyone to visit the website and witness how people have benefited from various Government schemes.
The Prime Minister tweeted:
"9 years of unwavering dedication to the nation’s growth.
I invite everyone to visit this site nm-4.com/9yrsofseva to get a glimpse of our development journey. It also gives an opportunity to highlight how people have benefited from various Government schemes. #9YearsOfSeva "